Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ηλυσιακός – Ερμής Ζωνιανών 0-1

ermis-zonianon-panigyrismoi-kontra-se-ilysiako-1-750x500

Το 2×2 έκανε το Ερμής Ζωνιανών στου Ζωγράφου, κερδίζοντας με 0-1 τον Ηλυσιακό με γκολ του Αλέξανδρου Πασιαλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport, δίχως ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος με τον Ερμή Ζωνιανών βέβαια να καταφέρνει να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά με τον Αλέξανδρο Πασιαλή. Οι Ζωνιανοί παρ’ότι είχαν εκπληκτικό ξεκίνημα με το γρήγορο γκολ, στη συνέχεια δεν ήταν απειλητικοί αλλά ούτε και απειλήθηκαν καθώς οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες έως.. ανύπαρκτες.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» με τους Ζωνιανούς να διατηρούν το υπέρ τους σκορ ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ανυφαντάκη και τον Κοζυράκη να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Το 0-1 του Πασιαλή από το πρώτο μέρος, διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον Ερμή Ζωνιανών να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Συνθέσεις

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Μέξης, Πιπίνης, Σίσκος, Καντούτσης, Κούντου(79′ Φλένγκας), Ξαγοράρης(55′ Βουτσιώτης) , Σαμιώτης(65΄Σταύρου), Μάλτσι, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής, Φαμπίνιο(73′ Γιακουμάκης), Τοπούζης, Πουλάκης(57′ Προβυδάκης), Σεχολάρι(61′ Σκουτέλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected