Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕ Κηφισιάς – Ατσαλένιος 1-2

????????????????????????????????????

Την ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  έχασε η ΑΕ Κηφισιάς, στο πρώτο εντός έδρας φετινό παιχνίδι και ηττήθηκε με 1-2 από τον εξαιρετικό Ατσαλένιο, στο «Ζηρίνειο Στάδιο».

Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα ρου Στέλιου Γιαννακόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατσαλένιου. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τους Κρητικούς, με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 10′ όταν ο Τεγούσης  σούταρε έξω από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 13ο λεπτό μετά από καταπληκτική πάσα του Φαρινόλα, ο Καράκωστας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον τερματοφύλακα του Ατσαλένιου να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση. Η ΑΕ Κηφισιάς συνέχισε να πιέζει και ευτύχησε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό με τον Φαρινόλα να σεντράρει και τον Χαϊκάλη να κοντρολάρει με το στήθος και να εκτελεί, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ.

Στην επανάληψη οι Ατσαλενιώτες μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 62ο λεπτό με τον Τάσο Τριανταφύλλου με σουτ. Ο ΠΟΑ έδειξε στη συνέχεια πως ο βαθμός της ισοπαλίας δεν του αρκούσε, πίεσε περισσότερο και έψαξε και δεύτερο γκολ και το «βρήκε» στο 76’ με τον Ρουμπάκη ο οποίος έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-2 και έδωσε ένα σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή στους Ατσαλενιώτες.

Συνθέσεις

ΑΕ Κηφισιάς : Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας (81′ Παναγιωτόπουλος), Τεγούσης, Καρακώστας (λ.τρ. 75′ Καρβουνίδης), Μαγγίνας, Χαϊκάλης, Μουσταφίδης, Κυριαζής,  Μακρίδης, Φαρινόλα (λ.τρ. 30′ Παπάζογλου)

Ατσαλένιος  : Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Στάθογλου, Φραγκιαδάκης (75′ Αραβιάκης), Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (85′ Σακλαμάκης), Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης (67′ Χαρίτος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected