Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – Προοδευτική 1-0

ermis-zonianon-proodeytiki-1Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Ερμής Ζωνιανών που κέρδισε με 1-0 την Προοδευτική στο “απόρθητο” φρούριο των Ζωνιανών! 

Όπως αναφέρει το grandsport, στο πρώτο ημίχρονο η Προοδευτική είχε τη πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό με τον.. όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια ο Ερμής Ζωνιανών κατάφερε να αποκτήσει την εδαφική υπεροχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες, στη πρώτη του μάλιστα καλή ευκαιρία μπροστά στην εστία του Κούμη, κατάφερε να ανοίξει και το σκορ όταν ο Πασιαλής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα. Στη συνέχεια, ο Ερμής απείλησε εκ νέου με τον Πουλάκη όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και με εξαίρεση κάποιες στιγμές που έλεγχε ο Ερμής, όλη την υπόλοιπη διάρκεια του δευτέρου μέρους, η Προοδευτική “έψαχνε” το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου να παραμένει έως και το τελευταίο σφύριγμα όπου βρήκε τους “Ζωνιανούς” νικητές..

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής (68′ Ανωγειανάκης), Φαμπίνιο, Τοπούζης (78′ Προβιδάκης), Πουλάκης, Σεχολάρι (57′ Σκουτέλης)

Προοδευτική: Κούμης, Τσαφταρίδης (25′ Χελέκου), Μανιδάκης, Ζιζήλας, Θεοδωράκης, Πέττας (75′ Πέππας), Γκαϊδατζής, Μπελέρης, Μπέζου, Λέκκας, Χατζησάββας (66′ Μύρκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected