Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3 (photos)

1474813591158557Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλων, καθώς επικράτησε 3-0 του Νέστου στη Χρυσούπολη και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής

Οι «κοκκινόμαυροι» πέρασαν και από τη Χρυσούπολη, επικρατώντας 3-0 του Νέστου και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, στην επανάληψη μπήκε δυνατά και με τρία γκολ σε διάστημα 22 λεπτών πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Ο αγώνας:

Έπειτα από ένα σκληρό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, ο Απόλλων απείλησε πρώτος στο 10΄. Μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Κυβελίδη από αριστερά, ο Σουμουλίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Η απάντηση από πλευράς Νέστου ήρθε πέντε λεπτά μετά, με τον Αποστολίδη να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει άουτ. Στο 24΄ ο Πόποβιτς επιχείρησε το σουτ από πλάγια δεξιά και ο Σουμουλίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 28΄ ο Αποστολίδης έκανε το σουτ, όμως ο Μένκα δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην πρώτη του ουσιαστική φάση στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων κατάφερε να σκοράρει στο 53΄. Ο Πόποβιτς με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σουμουλίδη για το 1-0.

Στο 60΄ οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν ευκαιρία για το 2-0, όμως το σουτ του Καλογέρη πέρασε άουτ. Και στο 67΄ ο Απόλλων κλείδωσε το τρίποντο. Ο Πόποβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Καλογέρης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Βεργώνης με τη δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δε σταμάτησε εκεί και στο 75΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Ν΄ Λουντούλου, μετά από σέντρα του Κυβελίδη.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπουλης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγούρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής (63΄ Ασημάκης), Λάσπαντζης, Μαζιώτης, Βαλαβανόπουλος (58΄ Παναγιωτόπουλος), Αποστολίδης και Μιχαλάκης

Απόλλων Καλαμαριάς (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας (84΄ Καλαϊτζίδης), Σαμαράς, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης (85΄ Συμελίδης), Ν΄ Λουντούλου και Πόποβιτς (78΄ Φάμπιο)

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected