Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Θύελλα Ραφήνας – Ατσαλένιος 1-2 (vid)

14559980_1795962260682622_6947671531201399229_oΤη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο ΠΟΑ κερδίζοντας με 1-2 την Θύελλα στην Ραφήνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, φτάνοντας παράλληλα τους εννέα βαθμούς έχοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Πετράκης και Τριανταφύλλου τα γκολ για τους Ατσαλενιώτες, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μανουσάκης για τους γηπεδούχους.

Όπως αναφέρει το grandsports.gr, η πρώτη καλή ευκαιρία άνηκε στους γηπεδούχους οι οποίοι απείλησαν με τον Ζέκιο στο 10ο λεπτό για να «απαντήσει» ο ΠΟΑ με.. γκολ! Στο 15’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρουμπάκη, ο Πετράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου. Έχοντας την ψυχολογία μετά και το γκολ ο ΠΟΑ είχε την εδαφική υπεροχή με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 33’ με τον Χαρακτίδη ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαγκιόζη ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Τριανταφύλλου σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαποστόλου. Θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ ο ΠΟΑ, εάν ήταν περισσότερο προσεκτικός στην τελική πάσα.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους με τον Μανουσάκη με κεφαλιά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τριανταφύλλου έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας από κοντά ενώ στη συνέχεια και ο Ρουμπάκης με μακρινό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο όμως το σουτ του ήταν άστοχο. Στο 65’ ο Τάσος Τριανταφύλλου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Θύελλας με κεφαλιά ενώ μετά από λίγα λεπτά κατάφερε με πολύ όμορφο τελείωμα να κάνει το 1-2 για τον ΠΟΑ δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους Ατσαλενιώτες. Στη συνέχεια ο ΠΟΑ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ ενώ είχε και σημαντική ευκαιρία με τον Βρεττό να κάνει το 1-3 αλλά αυτός δεν καταφέρε να σκοράρει με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Αφράτης (59′ Ανδρεαδάκης (66′ Δημητρίου)), Χαρακτίδης, Βαζέχα (72′ Στάφα), Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ: Γαγκιόζης, Καρβελάς (87′ Αραβιάκης), Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Βρετός, Χατζηανδρέου, Αμπουραχμάνι (80′ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης (72′ Χαρίτος), Τριανταφύλλου.

περισσότερες φωτογραφίες στο irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected