Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ατσαλένιος – Προοδευτική 2-0 (vid)

poa-proodeytiki-14Με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ο ΠΟΑ έκαμψε την αντίσταση της Προοδευτικής και με τέρματα των Ρουμπάκη – Τριανταφύλλου κέρδισε 2-0, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Καλύτεροι και ουσιαστικοί οι παίχτες του Βασίλη Κρασανάκη, κέρδισαν δίκαια, χωρίς να χρειαστεί να φτάσουν την απόδοση τους σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αλλαγές στην ενδεκάδα τους, συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες τους. Συγκεκριμένα τερματοφύλακας ήταν ο Ματαλιωτάκης, αριστερά στην άμυνα ο Καρβελάς, δεξιά ο Βρεττός και στόπερ οι Πετράκης και Αραβιάκης. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ οι Σταθόγλου και Χατζηανδρέου, πιο μπροστά τους ο Μπουτσάκης, με τον Ρουμπάκη αριστερά του, τον Αμπντουραχμάνι δεξιά και στην κορυφή τον Τριανταφύλλου.

Δυνατό το ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, με το πρώτο σουτ προς την εστία να έρχεται από τον Σταθόγλου έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 10’ ο Μπατίκος μπλόκαρε το σουτ του Καρβελά.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ όταν ο Κουσουρής έκανε το λάθος στο ύψος της περιοχής, ο Ρουμπάκης καραδοκούσε, έκλεψε τη μπάλα, πέρασε στην περιοχή και με άψογο πλασέ σημείωσε το 1-0. Το τέρμα αυτό «πάγωσε» προς στιγμή τους περίπου 30 φίλους της Προοδευτικής, οι οποίοι είχαν κερδίσει τη μάχη της εξέδρας, καθώς οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, ήταν χαρακτηριστικά… σιωπηροί.

δείτε το LIVE της 5ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ο ΠΟΑ συνέχυσε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί, χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη φάση, ενώ οι φιλοξενούμενη την παρθενική επιθετική τους προσπάθεια την είχαν με σουτ του Μανιδάκη στο 22’ που μπλόκαρε ο Ματαλιωτάκης. Η ποιότητα του παιχνιδιού δεν ήταν ανάλογη της αρχής, με τις όποιες προσπάθειες εκατέρωθεν να μην έχουν ουσία και οι καλές στιγμές να απουσιάζουν και μοιραία να μην αλλάζει κάτι μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Εξίσου μέτρια η εικόνα του αγώνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μπει κάπως πιο δυνατά, να πιέζουν στα ¾ του γηπέδου, αλλά στην τελική τους προσπάθεια να είναι εντελώς ακίνδυνη, με εξαίρεση τη φάση του 56’ όταν ο Μανιδάκης εκμεταλλεύθηκε τη κόντρα με τον Αμπντουραχμάνι, αλλά πλάσαρε πάνω στον Ματαλιωτάκη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν και έχοντας αυτό που έλλειπε από τους αντιπάλους τους, την ουσία, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 71’ όταν ο Τριανταφύλλου με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Η ύστατη προσπάθεια της Προοδευτικής για κάτι καλό στην αναμέτρηση έγινε στην εκπνοή του αγώνα, όταν ο Πέττας σούταρε από καλή θέση, η μπάλα κόντρα στον Αραβιάκη και έφυγε σύριζα από το δοκάρι του Ματαλλιωτάκη σε κόρνερ.

Συνθέσεις

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Ματαλιωτάκης, Καρβελάς (66’ Παπαδομιχελάκης), Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου (60’ Χαρίτος), Βρεττός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης(83’ Πετράς), Τριανταφύλλου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Π. Αδράλας): Μπατίκος, Κουσούρης, Μύρκος, Ζίζηλας, Αριανούτσος, Μπελέρης, Γκαϊδατζής (61΄Ζιελέκου), Πέττας (46’ Χατζησάββας), Μπεσού (46’ Καλαϊτζίδης), Πέππας, Μανιδάκης.

crete2day

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected