Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας 2-4 (vid)

IMG_1155-600x400

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα στο τοπικό ντέρμπι της Ραφήνας κόντρα στην Τριγλία!

Οι “πράσινοι” με κορυφαίο τον Βαζέχα πήραν τη σπουδαία νίκη και αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία, την ώρα που οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν χαμηλά. Η ομάδα της Τριγλίας διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις υποδείξεις του ρέφερι της συνάντησης και είναι πιθανή η έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Τα γκολ όπως τα περιγράφει το rpn.gr

17΄ Στέλιος Γκίκας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή το 0-1 για τη Θύελλα

47΄ Τραγικό λάθος των αμυντικών της Θύελλας και ο Ποτουρίδης ισοφάρισε για τη Τρίγλια.

49΄ Άμεση απάντηση της Θύελλας από τον Βαζέχα που σκόραρε έπειτα από σέντρα του Χαρακτίδη.

51΄Τρίτο γκολ για τη Θύελλα με σουτ του αρχηγού Χαρακτίδη, ο οποίος πριν το σουτ έκανε τις γνωστές προσποιήσεις του στους αμυντικούς της Τρίγλιας που δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν

δείτε το LIVE της 5ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

62′ Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ποτουρίδης

87΄Μείωσε η Τριγλία σε 2-3 με τον Πουλάκο, όταν από ασθενή απόκρουση του Παπαδόπουλου, η μπάλα ήρθε στα πόδια του και σκόραρε σε κενή εστία.

90΄Ο Βαζέχα, μόνος προ του τερματοφύλακα της Τρίγλιας ανατράπηκε από αμυντικό της Τρίγλιας και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Παναγιωτόπουλος.

Συνθέσεις

Τριγλία: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Σαλταμάρας, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι (80′ Θ. Μπατσάνης), Παπαδόπουλος (7′ Γ. Μπαστάνης) , Ποτουρίδης, Καλογιάννης (58 Νικολόπουλος), Πουλάκος

Θύελλα: Παπαδόπουλος, Γκίκας (53′ Δημητρίου), Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Αφράτης, Χαρακτίδης (88′ Μακρής), Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο (76′ Μπουντάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected