Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αριστοτέλης Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 2-3

DSCN0018

Ο “χρυσός” όπως αποδείχτηκε σκόρερ της Νέας Γενεάς, Μιχάλης Τσιφλίδης

Το πιο εντυπωσιακό και συνάμα δραματικό παιχνίδι της Α2 Ερασιτεχνικής μέχρι στιγμής παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες Κυριακή (9/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας.

Αντιμέτωπες δύο ομάδες πριν το παιχνίδι, ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και όπως αναμενόταν, ήταν εξαιρετικά καθοριστικό παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν.

Αμφότερες δικαίωσαν σε μεγάλο βαθμό για ποιο λόγο θεωρούνται από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος και ειδικά ο Αριστοτέλης, που είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, αγωνίζεται με τέτοιο τρόπο που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τον υπερκεράσει.

Για το λόγο αυτό, η νίκη της Νέας Γενεάς αποκτά διπλή σημασία, καθώς εκτός των βαθμών, μετρά εξίσου και το γόητρο ειδικά από τη στιγμή που η νίκη αυτή έφερε την ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν γκραν-γκινιόλ στην εξέλιξη του, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, όμως ο Αριστοτέλης κατάφερε να κάνει το comeback πριν βγει το ημίχρονο, όταν και ισοφάρισε σε 2-2!

Ακολούθησε ένα “τρελό” 30λεπτο, όπου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και κανείς δεν μπορούσε να προϊδεάσει που θα έγερνε η πλάστιγγα.

Στο 84′ όμως και μετά από βολέ του Οβεζίκογλου, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα καρέ του Γιαγτσίδη, ο Τσιφλίδης κινήθηκε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Νωρίτερα, οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου το οποίο κέρδισε ο ίδιος (13′), δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος σημείωσε το 0-2 και ακολούθησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων, αρχικά με τη μείωση του σκορ από τον Γατουρτζίδη (32′) και την ισοφάριση του Δάιου στο 42′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Χρυσάνης

Συνθέσεις

Αριστοτέλης Νάουσας : Γιαγτσίδης, Τεκερίδης (46′ μανατίδης), Θεοδωρίδης, Τσιλικιώτης, Χατζηιωαννίδης, Κερμανίδης, Γατουρτζίδης, Λούρης, Σκούρτα (87′ Δασκαλάκης), Σκαρλάτος (58′ Αλιάτσης), Δάιος

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Οβεζίκογλου, Συμεωνίδης, Τσιάμπας Τ., Καϊογλίδης (82′ Δεμιρχανόδης), Σιδηρόπουλος, Καλτσάς (90′ Αγιαννίτης), Παπαδόπουλος Κ., Πασχαλίδης, Τσιφλίδης, Τσιάμπας Κ., Δημοσθένους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected