Football League

Πανσερραϊκός – Πανελευσινιακός 2-1

171136Πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και ο Τάντιτς με την παρουσία του βοήθησε τον Πανσερραϊκό να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη νίκη 2-1. 

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, η παρουσία του στον αγώνα αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Μαστίγια Τάντιτς μπήκε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό του ματς και ήταν αυτός που οδήγησε τον Πανσερραϊκό στην νίκη 2-1 απέναντι στον Πανελευσινιακό και –μάλιστα- με ανατροπή.

Ο νεαρός άσος ήταν αυτός ο οποίος ανέβασε αγωνιστικά την ομάδα των Σερρών από την στιγμή της εισόδου στον αγώνα και κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και της έδωσε τη νίκη.

Μόλις στο 11ο λεπτό οι σταχυοφόροι άνοιξαν το σκορ με τον Βασίλη Ταμπάκη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα. Μετά από δύο λεπτά ο Κάκκο με σουτ έκανε το 1-1. Ο νεαρός άσος της ομάδας των Σερρών, Ματέγια Τάντιτς στο 75ο λεπτό κέρδισε το πέναλτι και ο Ιωαννίδης έκανε το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Μέλκα, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Στέβιτς, Χατζηδημητρίου (60′ Τάντιτς), Κάκκο (85′ Παπατζίκος), Τσούτσης.

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας (64′ Κασνέτση), Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (80′ Κωστόπουλος), Αγγελούδης (54′ Ιορδανίδης), Ταμπάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected