Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΕ Ερμιονίδας – Τσικλητήρας 2-1 (photos+vid)

DSC_0176Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Ερμιονίδα επικράτησε του Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 2-1 σε ένα αγώνα πού είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τρεις ευκαιρίες (οι δύο τα γκολ) σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους  που ήταν ακίνδυνοι. Στο δεύτερο μέρος, οι νεοφώτιστοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 61΄λεπτό κατάφεραν να μειώσουν το σκορ ενώ λίγα λεπτά αργότερα παραλίγο να φέρουν τον αγώνα στα ίσια.

Αντίθετα οι “οράνιε”  παρόλο πού είδαν το σκορ να μειώνεται και να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κανταρτζή, διαχειρίστηκαν το υπόλοιπο του αγώνα σωστά κράτησαν τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων μακριά από την εστία τους και πήραν το «χρυσό» τρίποντο.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο sport-ermionida.blogspot.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Κανταρτζής, Παλαιοπάνος, Σκεντεράι, Παπαιωάννου, Τσόφλιος (67΄Σελμανάι), Αποστολίδης (90΄Παιδάκης), Τριμπόνιας (89΄ Χατζηαποστόλου).

Τσικλητήρας Πύλου : Παλλιγκίνης, Χοτζάι (46΄Παναγόπουλος), Μπίζος, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρόπουλος (53΄Σβίγγος), Τσώνης (67΄Δούνιας), Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Καραμπάς.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected