Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΟ Χαλκίς – Παναργειακός 2-0 (photos)

AO-XALKIS-2Την πρώτη του φετινή νίκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Χαλκίς στο δημοτικό στάδιο της πόλης, που πραγματοποιώντας θεαματική εμφάνιση επικράτησε άνετα και δίκαια του Παναργειακοιί.

Το τελικό 2-0 φαντάζει πολύ μικρό αν μετρήσει κανείς το σύνολο των ευκαιριών των “νεραντζούρι”, που αν ήταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει με πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Όπως και να ‘ χει, εκεί που αξίζει να σταθεί κανείς, πέρα από την ουσία (που είναι οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί που “ξεκόλλησαν” τον ΑΟΧ απ’ την προτελευταία θέση), είναι η αγωνιστική παρουσία της ομάδας που ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης στο dinataathlitika.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χαλκίς (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Κρολ (70 Ανέστης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (85′ Λούκας), Πολίτης, Μπαλού (89′ Τσούτης).

Παναργειακός (Λουκάς Κούρος ): Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μυλιώτης, Γκάβριτς, Φίλης, Ζαχαράκης, Αγγελόπουλος (79′ Καψιώχας), Σιάτρας, Φασουλής (46′ Ανδριόπουλος), Πούτσι, Κυριακόπουλος (76′ Καρέλης).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected