Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΠΑΟ Βάρδας – Παναρκαδικός 1-0

imageΟ Παναρκαδικός γνώρισε την πρώτη του ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας. Δοκάρι ο Καδάς στο 3′.

Όπως αναφέρει το arxadiasports.gr, ο Παναρκαδικός άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς καθώς είχε δοκάρι στο 3′ με τον Καδά ενώ ένα λεπτό πριν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ραχίμ.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι έφταναν με μεγάλη δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή με τον Καπετάνο να καθαρίζει κάθε υποψία για γκολ. Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ.

Αυτό που δεν πέτυχε η ομάδα της Τρίπολης στα πρώτα λεπτά του Α’ μέρους, το έκανε στα αντίστοιχα του δευτέρου ο ΠΑΟ Βάρδας. Σέντρα στην περιοχή του Παναρκαδικού και αυτογκόλ του Μπούτα που έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαμπανέι στο 80′, το ίδιο συνέβη για τον Παναρκαδικό στο 90′ με κόκκινη στον Σαλαπάτα και το τελικό αποτέλεσμα οδήγησε στην πρώτη φετινή ήττα το σύνολο του Αντωνόπουλου.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Καπουτάγλης, Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σίδερης, Βραχνής, Καρούτης, Βάτσης, Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος, Καναβέτας, Καδάς, Ραχίμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected