Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΣ Ρόδος – Ιωνικός 1-2 (vid)

rodos_ionikosΔώρο στον Ιωνικό τους τρεις βαθμούς έκανε η ομάδα της Ρόδου!

Όπως αναφέρει το news12, οι «πράσινοι» ήταν ιδανικοί αυτόχειρες καθώς κέρδιζαν μέχρι το 86’ με 1–0, γνώρισαν όμως στο τέλος την οδυνηρή ήττα με 2–1, αφού δέχθηκαν δυο γκολ μέσα σε ένα λεπτό και γκρέμισαν ότι έχτιζαν σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.

Ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Ιωνικού θα περίμενε τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι μιας και η ομάδα της δεν μπόρεσε να πείσει με την εμφάνιση που έκανε στο Δημοτικό Στάδιο. Η Ρόδος, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκαπεντάλεπτο όπου ο Ιωνικός πατούσε καλύτερα, είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα αλλά από το 70’ και μετά έδειξε να χάνει αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας, αθόρυβα αλλά μεθοδικά, μετέφερε το παιχνίδι στα καρέ του Πάππου όπου και άσκησε πίεσε. Η Ρόδος …πνίγηκε ουσιαστικά στην πίεση των φιλοξενούμενων και κατέρρευσε στο τέλος όπου έχασε τα πάντα. Κρίμα πάντως, μιας και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, έχασε ένα δικό της παιχνίδι.

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάϊ, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Νικήτας, Χατζηλιόντας, Ατματσίδης (85′ Στάτης), Αμανατίδης (65’ Κουρούπης), Ευγενικός (57’ Τάντιτς)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Λέτζο, Προβατίδης, Σικαλιάς (71’ Ζέλο), Παντελίδης, Σιμιτζής, Κρητικός, Καραλής, Κατσικιάς (46′ Ντούλιας), Αργυρίου (63’ Καμαρά), Σαπαλίδης, Πέεφ

xxsports videos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected