Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Εθνικός – Πανθηναϊκός 1-0

Χωρίς τίτλοΟ Εθνικός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη δύναμη της έδρας του επικρατώντας με 1-0 του Πανθηραϊκού.

Οι “κυανόλευκοι” με γκολ του Μάναλη στο 47′ πήραν το τρίποντο και σκαρφάλωσαν στην 6η Θέση με 11 βαθμούς.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, ο Πανθηραϊκός από την άλλη, προσπάθησε αρχικά να διαφυλάξει τα νώτα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι το θετικό από τον αγώνα μένοντας στην 8η θέση με οκτώ βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Εθνικό να έχει μια ελαφρά υπεροχή όμως έπεσε πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα, με τους νησιώτες να απειλούν στο 30′ με τον Λαζαρίδη.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Ούμιου Γεωργούλη ευτύχησε να προηγηθεί στο 47′. Ο Μάναλης έκανε το σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε στο κεφάλι του Μπακάλη κατέληξε στα δίχτυα του Πουρή, με τους κυανόλευκους να κάνουν το 1-0.

Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους

Πάντως στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 83 η επικίνδυνη σέντρα του Καλαγκάνη βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτστνά που μπλόκαρε, ενώ προηγουμένως το σουτ του Παπίτσα υπό πίεση δεν βρήκε στόχο.

Συνθέσεις

Εθνικός : Βουτσινάς, Στασινός Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Κατίδης, Μαργαρίτης, Σωπασής (68′ Χατςησάββας), Μάναλης, Παυλάκης (87′ Μαρτίνος), Σουλελές (77′ Βλάχος).

Πανθηραϊκός : Πουρής, Κορτστνίδης, Καλαγκάνης, Πέπα (60′ Κριτσάς), Μκρτσταν, Μπακάλης, ούτρος, Λαςαρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (63′ Παπίτσας), Περιάλης, Μωράίτης (51′ Πονcε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected