ΕΠΣ Πέλλας

Άρης Αμπελείων – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-7

ampel-apol2nΕντυπωσιακός ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, συνέτριψε με το… εκκωφαντικό 0-7 τον τοπικό Αρη και έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την έλευση του Γιάννη Τσαμαρδού στην τεχνική ηγεσία.

Οι “βυσσινί” ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην τοπική ομάδα που προβλημάτισε εκ νέου μετά και το πρόσφατο 0-4 από τη Δόξα Μανδάλου.

Το 0-1 σημείωσε στο 10′ ο Ευθυμίου, το 0-2 στο 50′ ο Βούλγαρης με κοντινό πλασέ για να ακολουθήσει ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο μεταξύ 65-70 για τους γηπεδούχους, καθώς ο Γιώργος Παπαδόπουλος αρχικά με ατομική ενέργεια και ο Βούλγαρης άλλες δύο φορές ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-5.

Στο 80′ ο Σερβετάς και στο 85′ ο Μπουρδάνος διαμόρφωσαν το τελικό 0-7.

Οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Βασιλείου, ενώ “όαση” για τον γηπεδούχο Άρη αποτέλεσαν δύο ευκαιρίες του Βασίλη Αρβανιτόπουλου, μια σε κάθε ημίχρονο.

Συνθέσεις

Άρης Αμπελείων : Δούμος Δ., Σαββίδης, Άλτης (55′ Τσαβδάρης), Βουζβούρης, Θάνος Π., Τσαβαλάκογλου, Κωνσταντίνου (43′ Αβραμίδης), Μεκκόλι, Ζούζουλας, Αρβανιτόπουλος, Τσάλμας

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος Γ., Πετρίδης (66′ Βαμβακίδης) , Βασιλείου, Παρράς, Βούλγαρης (68′ Σερβετάς), Μπουρδάνος.

με στοιχεία από το anonym-filathlos.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected