Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού 2-1

15152903_1171740012880716_1988740887_o

Χάρη σε ένα δυνατό 5λεπτο μετά το 70′, όταν και πέτυχε τα δύο του τέρματα, ο Αχιλλέας Νάουσας πήρε πολύτιμη νίκη και παράλληλα την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά επέστρεψε μετά από καιρό στις καλές εμφανίσεις και σήμερα με όπλο το πάθος (ειδικά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο), πέτυχε τον στόχο της. Από την άλλη πλευρά, ο ελλιπείς Ατρόμητος (μετέβη στα Λευκάδια με 14 παίκτες στην αποστολή) δεν κατόρθωσε να συνεχίσει την καλή παράδοση στην έδρα του Αχιλλέα και γνώρισε τη 4η φετινή του ήττα.

Οι “κυανόλευκοι” της Νάουσας είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προσπάθησαν με “γεμάτο” κέντρο να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Μανιόπουλου. Οι δύο καλές στιγμές με τους Κακούδη και Μπράτση ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο 45λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν κυρίως με γεμίσματα, τα οποία ήταν συνήθως εύκολη λεία για τον Μπουμπουλέντρα.

Ο Αχιλλέας, που αναγκάστηκε να προβεί νωρίς στην πρώτη αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Γρηγόρη Γκέτσου (ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε στο 15′) μπήκε στο δεύτερο μέρος πιο επιθετικά, κάτι που βοήθησε και η είσοδος του Γιώργου Τσαρτσίου στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος με την ταχύτητα του, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Από δική του μάλιστα προσπάθεια ξεκίνησε και το πρώτο γκολ των γηπεδούχων όταν στο 71′ βρήκε με κάθετη πάσα τον Καϊσίδη το ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με ωραίο σουτ με το αριστερό, σημάδεψε τη γωνία του Μανιόπουλου ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 73′ ο Μπράτσης κινήθηκε ωραία στον άξονα και αφού “ζύγισε” το πόδι του, έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

Τα δύο γρήγορα γκολ του Αχιλλέα, άλλαξαν άρδην την εικόνα του ματς, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στον αντίπαλο. Το γκολ του Λιλιόπουλου, που θα μπορούσε να διεκδικήσει και Όσκαρ…τύχης (σέντρα σουτ από πλάγια, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και αιφνιδίασε τον Μπουμπουλέντρα) έφερε προσωρινή αναστάτωση στην ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, ωστόσο ο χρόνος αποδείχτηκε ελάχιστος για να μπορέσουν οι  φιλοξενούμενοι να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος, Γκέτσος (15′ λ.τ. Σαμαράς Δ.), Καραμεταξάς, Δημητρίου, Τσάλμας, Στογιάννος Γ. (65′ Κάργας), Γιαμαλίδης (55′ Τσαρτσίου), Καϊσίδης, Μπράτσης, Κακούδης.

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Σερασκιέρης, Αρβανιτίδης, Ζερδαλής, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Τσιολάκης, Καρατζάς (46′ Κάσα), Κλάψης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected