Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Αλιάκμων Νησελίου – Ολυμπιακός Λουτρού 1-0

IMG_7596Στάση…Νησέλι για τον Ολυμπιακό Λουτρού, που με “δράστη” τον τοπικό Αλιάκμονα, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου, με τη σημερινή της νίκη, εκτός ότι διατήρησε το αήττητο μετά από 7 αγωνιστικές, σκαρφάλωσε στην 1η θέση της βαθμολογίας και φαντάζει ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο.

Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαγγέλης Γιδαρόπουλος, σε ένα ματς που όδευε προς τη λευκή ισοπαλία.

Γενικότερα, το ματς ήταν δυνατό, με λίγες φάσεις στις δύο εστίες και χωρίς πολλές συγκινήσεις. Στο 64′ ο Ολυμπιακός σημείωσε γκολ με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, αλλά ακυρώθηκε ως off side.

Να σημειώσουμε πως κάτω από τα δοκάρια του Αλιάκμονα κάθισε ο Βασίλης Μπούρας, που είναι απολύτως καλά στην υγεία του μετά το ατυχές συμβάν την προηγούμενη αγωνιστική όταν και η παρέμβαση του ρέφερι κ. Παπαδάκη, ήταν σωτήρια και ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή μετά και το γύρισμα της γλώσσας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Μπούρας, Τσολακίδης, Μηλώσης, Τζίβουλας, Αγγελόπουλος, Γιοβανόπουλος, Ιασωνίδης, Παπακωνσταντίνου, Τουλιόπουλος (64′ Γιδαρόπουλος), Φετεινίδης (50′ Κωνσταντίνου), Τσιπλάκης (89′ Κούκλας).

Ολυμπιακός Λουτρού : Ταχτατζής, Τριανταφυλλόπουλος Β.Θ., Μουσενίκας, Συρόπουλος, Αναστασόπουλος Δ.Ε. (84′ Τζιλόπουλος), Καραγκούνης, Πετικόπουλος, Αργιαντόπουλος (66′ Τριανταφυλλόπουλος Α.), Παπαδόπουλος Σ,, Αναστασόπουλος Δ.Α. (53′ Παπαδόπουλος Δ), Τριανταφυλλόπουλος Β.Α.

φωτ. από alexandreia-news.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected