Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΛ – Απόλλων Λάρισας 3-2 (photos)

15179194_661329754035236_415954534694497742_nΦιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο AEL FC ARENA ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλων Λάρισας μιας και δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, η ΑΕΛ επικράτησε με 3-2 στην φιλική αναμέτρηση σκοράροντας δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη δέχτηκε το 2-1, όμως το 3-1 ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να μειώνει στο τελικό 3-2.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός με την ΑΕΛ να προσπαθεί να βγάλει κάποιες καλές ενέργειες ιδιαίτερα με τον Θωμά Ναζλίδη που ήταν και ο σκόρερ των τερμάτων.

Από την άλλη πολύ καλά στάθηκε και η ομάδα του Απόλλωνα που ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν το μυαλό τους στα επίσημα ματς με την ΑΕΛ να αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο στην Τρίπολη με τον Αστέρα και τον Απόλλωνα την προσεχή Τετάρτη στη Φιλιππούπολη με τους Μαύρους Αετούς.

Στο 25’ ο Μαρουκάκης έκανε ένα σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σουλίδης για τον Απόλλωνα έκανε νέο σουτ με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 32′ όταν ο Ναζλίδης πέρασε την άμυνα του Απόλλωνα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, ενώ στο 40′ ο ίδιος παίκτης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Απόλλωνα απείλησε στο 60′ με το καλό σουτ του Γκουντρουμπή να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μείωσε στο 2-1. Όμως άμεση η απάντηση από πλευράς “βυσσινί” με τον Ναζλίδη να κάνει την κάθετη στον Ντέλετιτς και ο τελευταίος στο 65′ να πετυχαίνει το 3-1. Στο 68′ ένα καλό σουτ του Βαρέλα η μπάλα βρήκε στο εξωτερικό δοκάρι.

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 όταν στο 80′ ο Σουλιωτης ανέτρεψε τον Γκουντρουμπή με τον ρέφερι Ντελέζο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και τον Διβανέ να εκτελεί τον Καβουσάκη να αποκρούει, όμως στην επαναφορά πάλι ο Διβανές με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το τελικό 3-2.

Γενικά χαμηλό τέμπο από τις δυο ομάδες που έκαναν και προφυλάξεις ενόψει των επίσημων αγώνων. Από πλευράς ΑΕΛ ξεχώρισαν οι Ντέλετιτς, Βαρέλα, Μαρουκάκης και Ναζλίδης, ενώ από τον Απόλλωνα οι Πέντε, Σουλίδης, Σαχινίδης και Αγρόδημος.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης, Ρέντζας, Φατιόν, Ναβάρο, Μαρουκάκης, Αβραάμ, Ποτουρίδης, Ναζλίδης. Έπαιξαν και οι: Καβουσάκης, Ντοντό, Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Μασούρας, Σουλιώτης Ντέλετιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Κουτσιανικούλης, Καπός, Λαμπρόπουλος.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Χολέβας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης. Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Ιορδανίδης, Μάρκου, Καμπέρης, Διβανές, Γκουντρουμπής.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected