Κατηγορίες
Football League

“Ευτυχώς τα παιχνίδια βιντεοσκοπούνται…”

11059315_962832143780515_6053608886761891366_n

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, ο Πανελευσινιακός καταφέρεται εναντίον του ρέφερι κ. Νεοφυτιάδη, ο οποίος διηύθυνε το σημερινό παιχνίδι των “σταχυοφόρων” με τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Άλλο ένα “επεισόδιο” του “σίριαλ” έφτασε στο τέλος του. Νωρίς ακόμα, αλλά το “εργο” ίδιο, απαράλλαχτο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οι μαύρες σελίδες της διαιτησίας συνεχίζουν να γράφονται.. Οι ρόλοι γνωστοί και οι σκηνοθέτες επαγγελματίες. Μα φυσικά.. στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ανήκουν;!

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν ποιο ψάρι πρέπει να «παχύνει » και ποιο πρέπει να «αδυνατίσει».. Ο κανόνας «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» θα μπορούσε να είναι το «μότο» της διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι κ σήμερα το καρέ της διαιτησίας με αρχηγό τον Κύριο Νεοφυτιάδη, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα και προηγήθηκαν με 1-0, στάθηκε ικανή να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Το 1-0, και το 2-0 έγινε 1-3.

Καθαρό πέναλτι υπέρ μας και κόκκινη στον αντίπαλό έγιναν…καπνός και αντικαταστάθηκαν εύκολα από ανύπαρκτα φάουλ κοντά στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα εννοείται πιθανό ως… σίγουρο τέρμα από τον αντίπαλο.

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε μια ομάδα με υπεράριθμους παίκτες.

Η διαιτησία του κυρίου Νεοφυτιάδη ήταν πολύ κακή. Όπως κακή ήταν και η σκέψη του να ακυρώσει γκολ του αντιπάλου για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ξέρουμε, καταλαβαίνουμε. Ευτυχώς τα παιχνίδια βιντεοσκοπούνται όλα και προκαλούμε τον οποιοδήποτε να αποδείξει το αντίθετο από αυτά που λέμε.

Τέτοιες διαιτησίες δημιουργούν προβλήματα τα οποία δεν προάγουν το άθλημα αλλά και δεν δικαιώνουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων αθλητών όπως και το ενδιαφέρον και την συμπεριφορά παραγόντων και φιλάθλων. Εμείς σήμερα νιώθουμε νικητές και υπερήφανοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Η δικαίωση θα έρθει και πάλι. Ως εδώ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected