Κατηγορίες
Super League 1

Έρχεται μαζική έξοδος!

leozinioΟ Ηρακλής αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2016. Και πιθανότατα, με την έλευση του 2017, οι αλλαγές στο ρόστερ του θα είναι αρκετές!

Είναι γνωστό πως υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ ήδη ο Περνίς έχει καταθέσει προσφυγή. Επόμενος στη… σειρά φαίνεται πως είναι ο Λεοζίνιο. Σύμφωνα με το thessports, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που δεν ακολούθησε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ζήτησε συνάντηση με το Νίκο Καγιούλη, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει τη Δευτέρα. Ο Λεοζίνιο έχει αποφασίσει να φύγει κι εκείνο που θα συζητηθεί είναι ο τρόπος της λύσης της συνεργασίας του με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, τάσεις φυγής εμφανίζει και ο Εμάνουελ Περόνε, για τον οποίο υπάρχει μάλιστα και ρεπορτάζ που τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο του Πλατανιά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Χουάντερσον, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, άρα μπορεί από 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε ομάδα. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα παραχώρησής του, αν υπάρχει πρόταση.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν κι άλλοι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών, που ζήτησαν συνάντηση με τον Καγιούλη, προφανώς για να συζητήσουν λύσεις συμβολαίων…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected