Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού 2-2

15325370_10208039234075618_3390930411196877925_o-vert

Όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι στη Χαρίεσσα, όπου ΑΕΧ και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και γενικά άφησε καλή γεύση στους ελάχιστους (δυστυχώς) φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές επιθετικές προσπάθειες.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν με σαφή πρόθεση να ελέγξουν τον ρυθμό και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, ωστόσο η έμπειρη ομάδα του Διαβατού είχε τις λύσεις στα καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης.

alexandriamou_a.e_xariesa0108

Θοδωρής Παμπουχίδης, ο σκόρερ του δεύτερο τέρματος της ΑΕΧ

Το γκολ μάλιστα του Σερασκιέρη (το πρώτο του με τη κυανόλευκη φανέλα) έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον Ατρόμητο. Ήταν το 22′ όταν ο Ζερδαλής εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής από τον Αμφισσαϊκό έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι με τον Παμπουχίδη ωστόσο το 0-1 για τους φιλοξενούμενους παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Πέντε λεπτά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν πέναλτι όταν ο Γραμματικός προσπάθησε να φέρει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρήκε στο χέρι (σύμφωνα με τον ρέφερι κ. Γαβρά) του Δημητριάδη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο νεοεισελθών Δελητζάκης, ο οποίος ήταν ψύχραιμος και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 64′ ο Ατρόμητος πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ όταν Ηλιάδης και Κρουσταλλάς δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Δαλήγγαρος που καραδοκούσε, αφού “τσίμπησε” τη μπάλα, την έστειλε στο κενό τέρμα για το 1-2.

alexandriamou_trikala_170023

Για πρώτη φορά με προπονητές – παίκτες (Ζερδαλής-Παγγούρας) αγωνίστηκε φέτος ο Ατρόμητος

Οι γηπεδούχοι, μη έχοντας άλλη επιλογή, ρίσκαραν στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παμπουχίδη ο οποίος πλάσαρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια (όπως έκρινε ο βοηθός) η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας πριν την απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς θεώρησαν πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.

Στα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, οι όποιες προσπάθειες δεν είχαν αίσια κατάληξη και το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στην 8η και 7η θέση αντίστοιχα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Μπακάλη

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Παμπουχίδης, Κρουσταλλάς, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Λύτης, Τουμαράς, Καρυπίδης (90′ Ιωαννίδης Ζ.), Στογιάννης (46′ Δελητζάκης), Γραμματικός

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Σερασκιέρης, Παγγούρας, Κωστογλίδης (68′ Αρβανιτίδης), Βοργιατζίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος, Δαλήγγαρος (90′ Κλάψης), Τσιολάκης, Ζερδαλής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected