Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 1-1


alexandriamou_paok_010009-vertΠρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα μετά από 14 αγωνιστικές για τον ΜΑΣ Βεργίνας, ο οποίος ωστόσο έχει πολύ…δρόμο να διαβεί για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη κατάφερε να χαμογελάσει μετά από καιρό, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αναστασιάδη στο 75ο λεπτό, το οποίο έδωσε την ισοπαλία στους γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” υποχρεώθηκαν στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία ενώ βρίσκονται μακριά από τη νίκη για 5ο σερί ματς.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν σήμερα με σύνθεση ανάγκης, καθώς στον πάγκο βρέθηκαν ο τραυματίας Καψάλης και ο άρρωστος Χαβιαρόπουλος, με τον πρώτο να ρισκάρει στο 67′, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να “κλειδώσει” τη νίκη.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες από πλευράς “κιτρινόμαυρων”, το δεύτερο γκολ τελικά δεν ήρθε και έτσι οι νεοφώτιστοι εκμεταλλεύτηκαν το ρευστό 0-1 και πήραν τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το σκορ για τον ΓΑΣ άνοιξε ο Μάκης Σπανός στο 12ο λεπτό, ο οποίος ζύγισε το πόδι του από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Θεοχαρόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η επιθετικότητα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στη συνέχεια, με τους Μπούφι και Σπανό να μην μπορούν σε εκατέρωθεν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.

Παρά τις προσπάθειες, το 0-1 παρέμεινε μέχρι και το 75′ όταν ο ρέφερι κ. Διαμαντόπουλος υπέδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Γρυπούδη στον Κούβαρο, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αναστασιάδης, ο οποίος νίκησε τον Αντιφάκο και όπως αποδείχτηκε στο τέλος, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Χατζαρίδη

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Θεοχαρόπουλος, Αναστασιάδης, Χερίδης Μ., Κούβαρος Μ. (90+2′ Χερίδης Κ.), Γιαννακίδης, Ρόκο, Θεοδώρου, Σγούρος, Γκόγκος (57′ Μπατσίλας), Χατζάρας, Παυλίδης (90′ Ράδης)

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Χαραλαμπίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Κουκουτσίδης (67′ Καψάλης), Οικονόμου Χ., Μποζίνης, Γρυπούδης, Δημούλτσης, Κελέσμητος, Μπούφι, Σπανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected