Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μέρες Παγώνη στη Δράμα!

Χωρίς τίτλο

Παίκτης της Δόξας είναι από σήμερα (17/12) ο Τάσος Παγώνης,

Ο 31χρονος πλάγιος αμυντικός ήταν από χθες στην Δράμα και σήμερα υπόγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας του με την δραμινή ομάδα, ενώ πριν έρθει στην Δράμα πέρασε από εργομετρικό έλεγχο σε κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το Sportdrama,. μετά την ψυχρολουσία που έφερε η ξαφνική αρρώστια του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου την παραμονή του ντέρμπι με την Καλαμαριά, όπου φάνηκε η γύμνια της ομάδας στην δεξιά πλευρά της άμυνας, οι διοικούντες της Δόξας και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έβαλαν σε πρώτη προτεραιότητα την επάνδρωση της συγκεκριμένης θέσης.

Η έλλειψη ενός δεύτερου δεξιού οπισθοφύλακα έδειξε ένα από τα πολλά σημαντικά κενά που είχε τελικά ο προγραμματισμός του καλοκαιριού. Μοιραία, η απουσία εναλλακτικής λύσης είχε οδηγήσει τον προηγούμενο προπονητή Νίκο Καραμπετάκη σε λύσεις ανάγκης, όπως την μετατόπιση του Θωμά Γκαρακλίδη στην πλευρά της άμυνας με τα γνωστά επακόλουθα.

Η επιλογή του Τάσου Παγώνη έγινε με βάση την εμπειρία του παίκτη που έχει πολλές συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία και συμπεριλαμβάνεται στα πολύ καλά ονόματα στον αμυντικό χώρο της φούτμπολ λιγκ.

Ο Παγώνης αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Κισσαμικό στην ίδια θέση με τον Δημήτρη Τσερκέζο και είχε πάει στην ομάδα της Κρήτης από τον γειτονικό ΑΟ Χανίων. Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι αποφάσισε να ζητήσει να μείνει ελεύθερος από τον Κισσαμικό, οι άνθρωποι της Δόξας τον προσέγγισαν άμεσα με πρόταση συνεργασίας.

Η παρουσία του Γιάννη Μπύρου και η φερεγγυότητα του ήταν ο λόγος που οι δύο πλευρές συμφώνησαν αμέσως. Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει την επόμενη εβδομάδα καθώς από την Δευτέρα θα παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις των «μαυραετών».

Ξεκίνησε από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που είναι η ομάδα της περιοχής όπου μεγάλωσε ενώ αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Στην συνέχεια έπαιξε σε Βέροια, Επανομή, Καβάλα Πανσερραϊκό, Εορδαϊκό, Χανιά και Κισσαμικό. Θεωρείται ένας πολύ δυναμικός και ταχύς πλάγιος αμυντικός.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected