Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αποχωρήσεις σε Καλλιθέα και Πανελευσινιακό!

moyktarisΠαρελθόν από την Καλλιθέα αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο Στέφανος Μουκτάρης.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Super League μεταξύ των οποίων και ο Πανιώνιος, όμως η διοίκηση των «κυανόλευκων» επέλεξε την πιο συμφέρουσα πρόταση για την ίδια και για τον Κύπριο στόπερ, με αποτέλεσμα αυτός να επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μουχτάρης αναχώρησε ήδη για τη Μεγαλόνησο, καθώς η διοίκηση της Καλλιθέας έχει συμφωνήσει με κυπριακή ομάδα της Α’ κατηγορίας και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017.

Την περσινή σεζόν ο Μουκτάρης είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ με την αθηναϊκή ομάδα, ενώ φέτος έπαιξε σε 9 ματς και βρήκε δίχτυα 2 φορές.

ÁÃÑÉÌÁÊÇÓ (TO 1-0) ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏÖÇ  AGRIMAKIS  PANATHINAIKOS - OFI

Αποδεσμεύσεις αναμένονται στον Πανελευσινιακό μετά τον αγώνα με τη Σπάρτη.

Το συμβόλαιό του με τον Πανελευσινιακό αναμένεται να λύσει την Τετάρτη (21/12) ο Μιχάλης Αγριμάκης, σύμφωνα με το FL News. Ο 24χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε δύο συμμετοχές με την ομάδα της δυτικής Αττικής και θα αποχωρήσει μετά από σχετικό αίτημα που εξέφρασε.

Οι αποδεσμεύσεις, πάντως, θα είναι αρκετές στους «σταχυοφόρους». Πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών και το έμψυχο δυναμικό θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Εξελίξεις αναμένονται μετά το τελευταίο ματς του 2016 με τη Σπάρτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected