Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Γκονσάλβες Ουέλινγκτον το…φλουρί του Κεραυνού!

15817758_1533006433395699_917924582_oΔεύτερη, ακόμη πιο σπουδαία μεταγραφή για τον Κεραυνό Επισκοπής!

Οι «κοκκινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα μπαράζ ανόδου των «κυανολεύκων» για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο 34χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στο Café “Anfield”, ιδιοκτησίας του μέλος της διοίκησης, Πασχάλη Λιθοξόπουλου, εκεί όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Αρχηγό Παύλο Σκεντερίδη ο οποίος του μετέφερε την οριστική απόφαση της διοίκησης για συμφωνία.

Αυτή δεν άργησε πολύ, καθώς ο βραζιλιάνος άσος είχε ήδη συμφωνήσει προφορικά για την ένταξη του στους «κοκκινόμαυρους», οι οποίοι μετά τον Χάρη Συμεωνίδη, συνεχίζουν ακόμη πιο δυναμικά την ενίσχυση τους.

Περιττό να αναφέρουμε (και πάλι) πως ο «Ουέλι» έχει σπουδαίο βιογραφικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει ήδη καταγράψει 370 συμμετοχές (οι 300 περίπου επαγγελματικές) και έχει σημειώσει πάνω από 50 τέρματα.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη, η οποία είναι η τρίτη στην Ημαθία μετά τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον ΦΑΣ Νάουσα.

Αναλυτικά :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Κεραυνού, Παύλο Αδαμίδη αλλά και όλους τους ανθρώπους του ΔΣ για τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν. Σύντομα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Κεραυνό να πετύχει τους στόχους του, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected