Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αντίο με αιχμές από τον Γιώργο Αναστάση!

12301492_621883491282959_9158083310762507750_nΠολύ αιχμηρός και με σαφή πρόθεση να καταδείξει (έμμεσα) πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, είναι μέσω της επιστολής του στο SportsUp ο Γιώργος Αναστάσης.

Ο πρώην πλέον παίκτης των «πρασίνων» και νυν του Άρη Παλαιοχωρίου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Δημήτρη Σαμαρά, όμως αναφέρθηκε με αιχμές για άλλα πρόσωπα τα οποία δημιούργησαν (όπως ο ίδιος υποστηρίζει) πρόβλημα κατά την αποχώρηση του.

Αναλυτικά η επιστολή του :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή και την διοίκηση του Άρη Παλαιοχωρίου που ολοκλήρωσαν την μεταγραφή μου στην ομάδα, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσφημήσεις ατόμων της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας προς το πρόσωπο μου. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΑΡΑ και τους πρώην συμπαίκτες μου και φίλους μου για την άψογη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης θέλω να εκφράσω την λύπη μου για την συμπεριφορά ενός μέλος της διοίκησης της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ο οποίος μείωσε την προσωπικότητα μου και την προσφορά 2,5 χρόνων στην ομάδα, ζητώντας χρήματα (τα οποία έδωσα) για την παραχώρηση του δελτίου μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους ποδοσφαιριστές Καλή χρονιά καλές γιορτές με αγάπη,τύχη,ευτυχία και Υγεία χωρίς τραυματισμούς!»

Με εκτίμηση ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ