Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα για έντονο φλερτ ΑΕΚ-Μεληκιώτη!

MELIKIOTIS1_489_355Η Ένωση κάνει ακόμη μια… ελληνική επένδυση, με την απόκτηση του 20χρονου διεθνή εξτρέμ της Βέροιας, Δημήτρη Μεληκιώτη.

Η πολιτική της ΑΕΚ να ασχολείται σοβαρά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι (Μπάρκας, Μπακασέτας) και συνεχίζεται τώρα με την απόκτηση των Τσιντώτα και Γιακουμάκη, οι οποίοι θα ενταχθούν στην Ένωση από το προσεχές καλοκαίρι. Οι Κιτρινόμαυροι προχωρούν σε ακόμη μια ελληνική επένδυση (αυτή τη φορά με… άμεση ισχύ) με τον Δημήτρη Μεληκιώτη.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο 20χρονος -διεθνής με την Ελπίδων- ακραίος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό την ΑΕΚ. Και μετά από ένα μπέρδεμα που έγινε με το συμβόλαιό του, αφήνοντάς τον ελεύθερο από τη Βέροια, αποφάσισε να προχωρήσει την περίπτωσή του και να προσθέσει ακόμη έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές ομάδες και από πλευράς «μεγάλων» (υπήρξαν δημοσιεύματα για τον ΠΑΟΚ, ενώ κρούση φέρεται να έκανε και ο Ολυμπιακός), που είχαν προσεγγίσει τη Βέροια για τον ποδοσφαιριστή, όμως το θέμα με το συμβόλαιό του επέτρεψε στον 20χρονο άσο να διαχειριστεί ο ίδιος το μέλλον του.

Ο Μεληκιώτης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και με την πρώτη ομάδα έχει κάνει φέτος επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Πέρσι είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ, το οποίο πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του νεαρού άσου έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί, ενώ είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο παίκτης να βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις, να τελειώσει με τα τυπικά και να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τους “Κιτρινόμαυρους”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected