Γ Εθνική / Τοπικά

Όλα έτοιμα για την επιστροφή!

Χωρίς τίτλοΚοντά στην επιστροφή του στον ΑΟ Χαλκίς βρίσκεται ο Αλέξανδρος Βαλκάνος μετά από περίπου έξι μήνες απουσίας από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με το starsports, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον Γιάννη Ελευθεριάδη και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του στους “νερατζούρι” με τον Βαλκάνο να ζητάει λίγες ώρες προκειμένου δώσει την απάντηση του. Λογικά ώς το μεσημέρι της Πέμπτης το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει με τη διοίκηση του ΑΟΧ να αισιοδοξεί σε θετική απάντηση.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης επιθετικού με τον Γιώργο Σαμπατάκο να βρίσκεται στο προσκήνιο. Πρόκειται για επιθετικό 24 ετών που ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Ολυμπιακό Γυθείου και το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Πανελευσινιακό, ενώ έχει περάσει και από την Παναχαϊκή.

Το θέμα της παραμονής του Μπαλού έκλεισε οριστικά με τον Βραζιλιάνο να κλείνει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες που ηχούσαν και να δίνει τα χέρια με τη διοίκηση για παραμονή στη Χαλκίδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected