Football League

ΑΕΛ Καλλονής – Κισσαμικός 1-1

kalloni-kissamikosΟ Κισσαμικός στάθηκε άτυχος απέναντι στην Καλλονή, καθώς με το γκολ του Βασίλη Μάντζη είχε πάρει προβάδισμα και ήταν έτοιμος να φύγει με το αγαπημένο του φέτος 1-0 από τη Λέσβο, όμως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού (87’).

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, δύο λεπτά πριν ο Τιάγκο Σίλβα είχε σπαταλήσει μοναδική ευκαιρία για να τελειώσει το ματς μετά από ωραία προσπάθεια του Κίκε και ως εκ τούτου αντί για το 0-2, έγινε τελικά το 1-1, με τους Χανιώτες να χάνουν ουσιαστικά τη νίκη μέσα από τα χέρια τους και να αφήνουν δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κισσαμικός είχε φτάσει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο κοντά στο γκολ, η πρώτη με το Μάντζη που δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Ταίρη στο 32′.

Μάλιστα, στο 34′ ο Μαρτίνεθ έχασε νέα μοναδική ευκαιρία από κοντά όμως καθυστέρησε και δεν έγινε και πάλι το 0-1.

Ο Κισσαμικός βρήκε τελικά το γκολ στην αναμέτρηση με το Μάντζη να χρίζεται σκόρερ στο 63’, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από σέντρα που έκανε ο Κίκε (0-1)

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η χανιώτικη ομάδα θα περνούσε νικηφόρα από τη Λέσβο, ήρθε τελικά ο Σοφιάνης να… παγώσει τους φιλοξενούμενους και να «κλέψει» ουσιαστικά το «τρίποντο» από τον Κισσαμικό που αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Δημήτρης Γαβαλάς):Ταίρης, Σάββα, Αποστόλου (38’ Τζελίδης), Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Γιουκαρής, (71’ Λαμπράκης), Παραίμπα (58’ Τριανταφύλλου), Σοφιάνης, Φράγκος, Γιώργου

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Σεληνιωτάκης, Τσοντάκης, Μάντζης, Κουρέλλας, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Σταθάκης, Μαρτίνεθ (83’ Ενγκουέμ), Θέος (57’ Κίκε), Ποκόνγκ (75’ Βλάχος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected