Κύπελλο Ελλάδος

Τρίκαλα – Αστέρας Τρίπολης 0-2

imageΤην πρόκρισή του στη φάση των 8 του Κυπέλλου “κλείδωσε” στην ουσία ο Αστέρας, επικρατώντας των Τρικάλων με 2-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Καλτσάς στο 39′ και Κώτσιρας στο 50.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, η εμφάνιση των “κιτρινομπλέ” ήταν επιβλητική από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σιδεράκη να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, μιας και με τις πολλές επεμβάσεις του κράτησε τα επίπεδα του σκορ στο τιμητικό για τα Τρίκαλα 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα στις αρχές του αγώνα, όμως ο Αθανασιάδης ήταν παρών και αποσόβησε τους κινδύνους για την εστία του. Η υπεροχή του Αστέρα από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθολική και στο 30 ο Δημούτσος έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να σταματά στην οριζόντια δοκό των Τρικάλων. Ο Αστέρας έφτασε στο γκολ στο 39, όταν ο Ιωαννίδης έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή, ο Σιδεράκης απομάκρυνε, αλλά ο Καλτσάς που καραδοκούσε με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Αστέρας έχασε διπλή κλασική ευκαιρία όταν ο Σιδεράκης εξουδετέρωσε διαδοχικά σουτ των Καλτσά και Κώτσιρα. Το 0-2 διαμορφώθηκε νωρίς στην επανάληψη, όταν ο Κώτσιρας έγινε αποδέκτης καταπληκτικής διαγώνιας πάσας του Ιγκλέσιας, μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Αστέρα σε επίσημη διοργάνωση.

Ο Αστέρας απείλησε και πάλι με τετ-α-τετ του Καλτσά στο 80′ , όμως ο Σιδεράκης έδιωξε με τα πόδια, ενώ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ στο 70′ με κοντινή κεφαλιά του Μαρουκάκη, όμως ο Αθανασιάδης με εκπληκτική εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να παίρνει την πολύτιμη νίκη.

Συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα: Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (46΄Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (78΄Κουσκουνάς), Ρομπέρ (67΄Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασόπουλος, Ιγκόρ (57΄Μπαστιανός), Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Σελίν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52΄Στανισάβλιεβιτς), Ντο Σάντος (70΄Χαμντανί), ,Κωτσίρας, Ιωαννίδης, Καλτσάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected