Κατηγορίες
Football League

Πρώτη νίκη και μάλιστα εμφατική!

Χωρίς τίτλοΚάλλιο αργά παρά ποτέ. Χρειάστηκε να περάσουν 10 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει ο Πανελευσινιακός την πρώτη του νίκη.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν με 3-1 της Καλλονής σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και έδωσαν αξία στον βαθμό της περασμένης Κυριακής στον Κίσσαμο. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο σε επίσημο ματς μετά από 8 μήνες (22/5 απέναντι στην Καλλιθέα) και αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για τον εορτάζοντα, Θανάση Δημόπουλο!

Έτσι, οι νησιώτες παραμένουν η μοναδική ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ακόμα νίκη. Θα μπορούσε βέβαια, να είχε φύγει από την Ελευσίνα ακόμα και με τη νίκη, αν ο Φράγκος δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα στο 62’, με τον Μακρυωνίτη να αποκρούει και γενικά να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με τον Αγγελούδη (2’), έχασαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά η Καλλονή στη συνέχεια ήταν ανώτερη. Έφτασε στην ισοφάριση στις αρχές της επανάληψης με τον Ευαγγελιδάκη (55’) και κοντά στην ανατροπή με το χαμένο πέναλτι του Φράγκου.

Μέσα σε πέντε λεπτά τελικά «καθάρισε» το ματς με τέρματα των Πρίντεμπς και Σταματάκη και πήρε ανάσα στη μάχη της παραμονής.

 

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (80’ Κορομηλάς), Ζέλιος (58’ Κωνσταντινίδης), Κασνέτση, Νίασον, Πρίντεμπς, Αγγελούδης (65’ Δημόπουλος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης (83’ Τριανταφύλλου), Αγριμάκης (46’ Σοφιάνης), Ζουλιώτης, Λίταινας, Γιουκαρής (81’ Γιώργου), Λαμπράκης, Φράγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected