Κατηγορίες
Football League

Καρδιοχτύπησε αλλά πήρε το πολύτιμο τρίποντο!

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Άρης πέτυχε το στόχο του επικρατώντας με γκολ του Σέρβου 1-0 του ΟΦΗ στο ντέρμπι της Football League.

Η πτήση του Άρη προς τη Super League συνεχίζεται χωρίς αναταράξεις. Όντας σοβαρός και πειθαρχημένος επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια του ΟΦΗ με 1-0 χάρη σε γκολ του Μιλούνοβιτς.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου φανέρωσε κατά διαστήματα τις αρετές της και πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών.

Ο Άρης αντιμετώπισε ιδανικά το ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε από το πρώτο λεπτό, προστάτευσε πολύ εύκολα την εστία του Διούδη και δημιούργησε γρήγορα τις ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (78΄Τζανακάκης), Μιλουνοβιτς (67΄Ντούνης), Ίλιτς, Τάτος (24΄Νέτο), Μπαργκάν

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεβιτς (85΄Όγκμποε), Βουό, Χαντί, Πάγκαλος (57΄Ιβάνγκα), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ (57΄Μητρόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected