Κατηγορίες
Super League 1

Μοιρασιά στο Καυτατζόγλειο, δεν βόλεψε κανέναν!

Η… περιπέτεια συνεχίζεται για Ηρακλή και ΑΕΛ, μετά και το 1-1 στο Καυτανζόγλειο.

Ο «γηραιός» σαφώς βελτιωμένος και καλύτερος της Λάρισας, πίεσε για να πάρει ακόμα ένα… τρίποντο (το δεύτερο συνεχόμενο μετά από αυτό μεσοβδόμαδα στη Βέροια), αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και παρέμεινε στην τελευταία θέση.

Η ΑΕΛ για πέμπτο διαδοχικό αγώνα δεν κέρδισε, πέτυχε την τρίτη της σερί ισοπαλία και βρίσκεται ακόμα στις… επικίνδυνες θέσεις.

«Όλα τα λεφτά» ήταν ο Ρέντζας της ΑΕΛ. Εδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για την ομάδα του στο 10’ και δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με… αυτογκόλ ισοφάρισε για τον Ηρακλή.

Έκανε αυτό που οι επιθετικοί των γηπεδούχων δεν μπορούσαν να το πετύχουν…

Γιατί μπορεί ο Λεοζίνιο και ο Γροντής να δημιουργούσαν συνεχώς, όμως Πασάς και Περόνε ήταν σε κακή ημέρα και αστοχούσαν απελπιστικά…

Το πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι είχε τα δύο γκολ του αγώνα, δεν ήταν καλύτερο του δευτέρου…

Τότε οι δύο ομάδες «αφυπνίστηκαν», αφού η νίκη θα τους έδινε… οξυγόνο. Περισσότερο δε, ο Ηρακλής, που έδειξε ξανά σημάδια ανάκαμψης, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει το… τρίποντο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κούρος (69’ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Γροντής (86’ Κυνηγόπουλος), Δώνης, Δώνης, Μοντέιρο (60’ Περόνε), Πασάς.

ΑΕΛ : Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Φάρκας, Τικίτο, Μονιάκης, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος (84’ Φατιόν), Ντέλιτιτς, Ικάουνιεκς (46’ Γκαγιέχο), Ναζλίδης, Τσακοπίνο (57’ Αβραάμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected