Κατηγορίες
Football League

Έφτανε το γκολ του Ρομάνο!

Επαγγελματική νίκη πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο ντέρμπι απέναντι τη Λαμία με 1-0, εδραιώνοντας τη θέση του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στη Ριζούπολη είχε ένταση, νεύρα, δύναμη και όχι πολύ καλό θέαμα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άνοιξε νωρίς το σκορ, στο 13’ με τον Ρομάνο, και στη συνέχεια άντεξε στην πίεση των Φθιωτών. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στην ισοφάριση, ακόμα κι όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 69’ και την αποβολή του Πεταυράκη. Η άμυνα του Απόλλωνα και ο Ταΐρης αντιδρούσαν σωστά στις επιλογές της Λαμίας, αλλά επιθετικά ήταν σχεδόν ακίνδυνοι οι γηπεδούχοι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πλέον τους 33 βαθμούς και παραμένουν πρώτοι και αήττητοι, ενώ η Λαμία έμεινε στους 28, καθώς υπέστη τη δεύτερη ήττα της φέτος, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα ξεκίνησε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στη Ριζούπολη, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν τη δική τους μάχη στην εξέδρα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης (90+2’ Κρητικός), Κονέ, Ντάσιος, Αλμπάνης (62’ Κάσσος), Σιατραβάνης, Ρομάνο (62’ Τσιάρας), Πετρόπουλος.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος (82’ Αυγενικού), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (35’ Τζόκιτς), Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον (65’ Φερφελής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected