Κατηγορίες
Football League

Σαν να έπαιζε στην έδρα του!

Τι κι αν αναγκάστηκε να παίξει στο ουδέτερο γήπεδο του Πανελευσινιακού ως τυπικά γηπεδούχος; Ο ΑΟΧ σε μια νέα παράσταση κατάφερε αυτή τη φορά να διαλύσει με 4-0 την Καλλονή δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες του!

Ουσιαστικά… τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον τελευταίο μήνα τον Α.Ο. Χανιά, που παρουσιάζει μια ξέφρενη πορεία! Μάλιστα, αυτό το 4-0 επί της Καλλονής είναι η 3η νίκη στα 4 τελευταία ματς, με τον ΑΟΧ να έχει σύνολο 10 βαθμούς από τους 12 που είναι το απόλυτο που θα μπορούσε να πάρει αυτό το διάστημα!

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, που χαρακτηρίζεται ως… αναμορφωτής του ΑΟΧ, καθώς από τότε που έχει έρθει στην ομάδα, αυτή “πετάει” από νίκη σε νίκη, έφτασε σε αυτό το ευρύ σκορ χάρη στα γκολ που κατάφερε να πετύχει στο α’ ημίχρονο! Μάλιστα, οι σκόρερ ήταν όλοι διαφορετικοί, με τον Σταματή να σημειώσει το 1-0 στο 9’, να ακολουθεί το 2-0 από τον Βαρούχα στο 22’, ενώ μέχρι να λήξει το ημίχρονο, ο ΑΟΧ έφτασε σε άλλα δύο γκολ, με τον Φουρλάνο στο 42’ και τον Αποστολόπουλο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ως όφειλε και με το ματς με τη Σπάρτη να ακολουθεί στο πρόγραμμα την Τετάρτη στο Μάλεμε, έριξε στροφές με αποτέλεσμα, το σκορ να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (61’ Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (82’ Ρούνεϊ), Σταματής (69’ Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης.

Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Φράγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected