Γ Εθνική / Τοπικά

Πέρασε από τη Σαντορίνη και μείωσε τη διαφορά

Έδειξε χαρακτήρα από… ατσάλι ο Ατσαλένιος, που επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές βαριές ήττες από Προοδευτική και Κηφισιά, κερδίζοντας με 1-3 τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο της 16ης -εξ’ αναβολής- αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τη πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ζώνα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση με το κεφάλι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίχτης κόπηκε πριν γίνει απειλητικός. Στο 15’ ο ΠΟΑ «προειδοποίησε» την άμυνα του Πανθηραϊκού με κεφαλιά του Αμπντουραχμάνι και δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έπειτα από σέντρα του Ρουμπάκη άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1 για τον ΠΟΑ. Στο 22’ ο Μπουτσάκης με σουτ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα του προσφυγικού σωματείου, που στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ μέχρι και την ανάπαυλα με τους γηπεδούχους να απειλούν ουσιαστικά μόνο με μακρινά σουτ του Φύτρου και του Λαζαρίδη, ενώ μόλις μία φορά χρειάστηκε η «επέμβαση» του Γιαγκιόζη σε κόρνερ, μετά από σουτ του Φύτρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός «μπήκε» αποφασισμένος να σκοράρει και το κατάφερε στο 49ο λεπτό με κεφαλιά του Γιόνδη, που μείωσε σε 1-2, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Περιαλή και τον Ζώνα για να «φέρουν» το παιχνίδι στα ίσα. Ο ΠΟΑ όμως κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα, να βάλει και τρίτο γκολ με τον Γιάννη Μπουτσάκη να σκοράρει δεύτερη φορά στο παιχνίδι και να βάζει ουσιαστικά τις «βάσεις» για τη νίκη. Στη συνέχεια, ο Πανθηραϊκός έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, με τους Ατσαλενιώτες να επιστρέφουν πανηγυρικά στις νίκες.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός: Μπαμπανιώτης, Πέκα, Καλαγκάνης, Λούκα(66’ Μυρθιανός), Σαββίδης, Μπακάλης, Φύτρος, Περιάλης, Ζώνας(62’ Παπίτσας), Λαζαρίδης(32’ Κρίτσας), Γιώνδης.

ΠΟΑ: Γιαγκιοζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης(89′ Χατζηανδρέου), Πετράκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς, Αμπτνουραχμάνι, Μπουτσάκης(85’ Σακλαμάκης), Φραγκιαδάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected