Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο “διπλό” του Απόλλωνα! (vid)

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (25/2) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που νίκησε στο Κίτρος την Πύδνα με 1-0 για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία ας μην ξεχνάμε είχε κερδίσει πριν λίγες μέρες τον Ολυμπιακό Βόλου στην Μαγνησία.

Σκόρερ για την λαρισινή ομάδα ο Σάββας με βολίδα στο 38′, σε ένα παιχνίδι όπου στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Φιρινίδη στο χέρι και την αντικατάσταση του από τον Κουρδή στο 25′. Η ομάδα της Λάρισας τελειώσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιβανίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μια πολύ σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα που έφτασε τους 48 βαθμούς και θα περιμένει αύριο την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή για να δει αν θα παραμείνει το +2 από τους Βολιώτες ή αν θα αυξηθεί σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της ομάδας του Τίμου Καβακά στο νησί των Φαιάκων.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης, Καθάριος, Δήμας, Κυπαρίσσης, Ντόσης, Τσατσαρής.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (25′ λ.τ. Κουρδής), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Αγρόδημος, Πέντα, Διβανές (70′ Ιβανίδης), Καμπέρης (75′ Συράκος), Σκούπρας, Μανθάνο.

Μπάμπης Πεΐδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected