Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας για τον τελικό του Κυπέλλου



Άκρως θετικά είναι όσα προέκυψαν από τη σημερινή (3/3) συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας, ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ (ΑΕ Αλεξάνδρειας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου) αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης.

Η ώρα έναρξης του μεγάλου τελικού ορίστηκε στις 15.30, όπως είχε αποκαλύψει πριν 10 μέρες περίπου το SportsUp (δείτε ΕΔΩ) καθώς το κόστος για τη λειτουργία των προβολέων του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας θεωρείται αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των δύο ομάδων.

Τυπικά γηπεδούχος κληρώθηκε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων θα παραλάβουν από ένα μετάλλιο ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Πριν τον αγώνα, αμφότεροι οι πρόεδροι θα τιμηθούν από την Ένωση για τη φετινή παρουσία των συλλόγων στο Κύπελλο Ημαθίας.

Το πιο σημαντικό όμως απ όλα είναι η τιμή του εισιτηρίου, η οποία ορίστηκε στα 5€, ένα ποσό ιδιαίτερα προσιτό για τον φίλαθλο που θα ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Η αναβολή άλλωστε ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 11-12/3, συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να υπάρχει σημαντική προσέλευση στον μεγάλο τελικό, ενώ θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου ένα 24ωρο πριν, με την παρουσία προέδρου, προπονητή και αρχηγού των δύο ομάδων.

*Στη φωτ. βλέπετε τον πρόεδρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Δημήτρη Σαμαρά με τον τέως αντιπρόεδρο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και νυν μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, Νίκο Κεσίδη οι οποίοι βρέθηκαν σε γνωστό καφέ αμέσως μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας. Η συζήτηση ήταν σε εξαιρετικό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν σε όλα για μία άρτια διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected