Κατηγορίες
Super League 1

Η αθόρυβη δουλειά του Ημαθιώτη προπονητή τερματοφυλάκων, που απογειώνει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

Η εμφάνιση του Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του, “μάγεψαν” την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Για όσους όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η παρουσία του 28χρονου πορτιέρο τον τελευταίο 1.5 χρόνο, δεν αποτελεί επ ουδενί έκπληξη, κυρίως λόγω της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις.

Εκεί δεσπόζει η παρουσία του Χρήστου Τσελιόπουλου, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού, να χτυπά πλέον με σημαντικές αξιώσεις την πόρτα της Εθνικής.

Ο Ημαθιώτης προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα είχε διακρίνει εξ αρχής το ταλέντο του Αλέξανδρου κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα καθώς φέτος έχει ήδη αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και στα τέσσερα Ευρωπαϊκά, με Οντ Γκρένλαντ και Άλκμααρ

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, η απόκρουση του στο 79ο λεπτό, θα μείνει στην ιστορία, ενώ στα αποδυτήρια του θεσσαλικού γηπέδου οι συμπαίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα τον αποκαλούσαν “Μπουφόν”. Ο ίδιος, βέβαια, κρατούσε χαμηλά τη μπάλα και έλεγε ότι “ένας στον κόσμο είναι ο Μπουφόν”. Όπως και να ‘χει, η ομάδα της Ηπείρου θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένη που τον Ιανουάριο του 2016 αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του, ο οποίος έπαιζε τότε στον Πανθρακικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected