Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με πέναλτι στο 90+7′! (vid)

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν με buzzer beater του Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι “ασπρόμαυροι” προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί 30 συνεχόμενων εντός έδρας νικών, ωστόσο μια αναμέτρηση με την Μίλαν είναι πάντα ντέρμπι παρά τη διαφορά των 17 πόντων που χωρίζει τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A… Το πρώτο ημίωρο του ματς ανήκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, οι οποίοι «προειδοποίησαν» δύο-τρεις φορές με τον ορεξάτο Πάουλο Ντιμπάλα και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 30′, με κοντινό βολέ του Μαροκινού κεντρικού αμυντικού Μεχντί Μπενάτια μετά από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Ντάνι Άλβες με το αριστερό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου να ανοίξουν το σκορ με τον Μπενατιά.

Ωστόσο, δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι «ροσονέρι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Μπάκα για το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα χάρη σε εύστοχο πέναλτι.

Έτσι, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Ρόμα ενώ η Μίλαν έμεινε στην έβδομη θέση.

Συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι (46′ Λίχτσταϊνερ), Μπονούτσι, Μπενατιά (78′ Ρουγκάνι), Ασαμόα, Κεντίρα, Πιάνιτς, Άλβες, Ντιμπάλα, Πιάτσα (89′ Κιν), Ιγκουαΐν

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Σαπάτα, Παλέτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Πάσαλιτς (71′ Πόλι), Σόσα, Μπερτολάτσι, Ντεουλοφέου, Μπάκα (55′ Κούτσκα), Οκάμπος (90′ Βανχιόνι)

δείτε βίντεο στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected