Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

ΑΕΛ από…ατσάλι! (photos)

Μια πολύ σπουδαία νίκη, ίσως την σπουδαιότερη μέχρι στιγμής, πανηγύρισε σήμερα (18/3) η ομάδα της ΑΕΛ που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο AEL FC ARENA για την 25 αγωνιστική της Super League.

Μια υπερπολύτιμη νίκη για τους «βυσσινί» που έφτασαν τους 24 βαθμούς και σε πολύ σημαντικό βαθμό κλείδωσαν την παραμονή στην κατηγορία, ενώ στον αντίποδα ο Παναιτωλικός είναι πιο άνετος με 27. Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν καλή κατά διαστήματα, είχε την κατοχή μπάλας, αλλά χωρίς πολλές φάσεις με τον Φάρκας να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 35’ και ουσιαστικά στο μοναδικό αξιόλογο που συνέβη στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε πρώτα και κύρια να διαφυλάξει το υπέρ της 1-0 είχε δοκάρι με τον Ντέλετιτς, κινδύνεψε και σε δυο περιπτώσεις από τον Παναιτωλικό, όμως κράτησε την νίκη που την φέρνει παρά ελάχιστους βαθμούς μακριά από την παραμονή.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88’ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81’ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65’ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58’ Γιαννιώτης), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Λόπες (75’ Μουνιός), Ρόσα (68’ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected