Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Για μια ακόμη χρονιά αντιμέτωποι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Για άλλο ένα χρόνο θα συνεχιστεί η παράδοση στο πρωτάθλημα U15 της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός με τέρματα των Σουρλή (45΄) και Γούλα (49΄) «καθάρισε» το ντέρμπι με τον Ατρόμητο με 1-2 στο γήπεδο του Ηφαίστου, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρωτιά του α΄ ομίλου που τον στέλνει αντιμέτωπο με τον κυρίαρχο του β΄ ομίλου ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το youngtalents.gr, είναι η τέταρτη φορά που θα συναντηθούν στον τελικό του πρωταθλήματος η δύο ομάδες από το ξεκίνημα του θεσμού το 2014 με τους «ερυθρόλευκους» να μετράνε δύο κατακτήσεις (2014, 2016) έναντι μιας του ΠΑΟΚ (2015).

Ο Ολυμπιακός που είχε μείνει πίσω στη φετινή κούρσα του α΄ ομίλου ανέτρεψε τα δεδομένα με αντεπίθεση διαρκείας στο τέλος και από το -8 βρέθηκε στο +4 από τον Ατρόμητο με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Το τελευταίο παιχνίδι πριν από τον τελικό θα διεξαχθεί στο Ρέντη το Σάββατο 8/4.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ατρόμητο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Μακρυγιαννάκη αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Ο Κεραμίδας έβγαλε κάθετη πάσα και ο Σουρλής μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Μόλις στο 4ο λεπτό της επανάληψης ήρθε το γκολ της νίκης για τους πρωταθλητές. Στο 49΄ ο Γεωργακόπουλος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Γούλα κι αυτός δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει με δυνατή κεφαλιά.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 43 βαθμούς έναντι 39 του Ατρομήτου και 33 της ΑΕΚ. Στο β΄ όμιλο ο ΠΑΟΚ παίζει δίχως αντίπαλο.

Σε 15 παιχνίδια μετράει 15 νίκες και έχει 15 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Ηρακλή που επικράτησε σήμερα (1/4) με 2-1 του Παναιτωλικού. Στα άλλα σημερινά ματς Βέροια-ΑΕΛ 2-2, Πλατανιάς-Αστέρας 2-0. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Ξάνθη (2/4).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected