Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Δόξα Λιανοβεργίου 1-1

Χωρίς να ανεβάσουν στροφές και με πολλές απουσίες αμφότεροι, ΜΑΣ Βεργίνας και Δόξα Λιανοβεργίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία μετά από 22 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα ενώ για την ομάδα του Γιάννη Παυλίδη, ο σημερινός βαθμός είναι ο δεύτερος στη σεζόν μετά το 1-1 με τον ΓΑΣ Κοπανού “10Star”, την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κρίνοντας την αναμέτρηση συνολικά, ο ΜΑΣ θα μπορούσε να φτάσει στο πρώτο τρίποντο αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Παρά το γεγονός πως δέχτηκε πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ, κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, να ισοφαρίσει στο 47′ και να βρεθεί σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις κοντά στην ανατροπή.

Από την άλλη πλευρά, η…λειψανδρία για το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα, φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έκανε την εμφάνιση της η κούραση.

Στην πρώτη επίσκεψη στης στα καρέ του Τζίρου, η Δόξα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζέπης εκτέλεσε το κόρνερ, ο μόνιμος σκόρερ στα τελευταία λεπτά Θωμάς Κύρτσογλου πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή νίκησε τον νεαρό πορτιέρο του ΜΑΣ.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους “κυανόλευκους”, που έδωσαν χώρο στη νεανική ομάδα από τη Βεργίνα, η οποία ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 35′ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση όταν τρεις παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν στην κόντρα με έναν της Δόξας, αλλά η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλή στιγμή για την ισοφάριση.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, η Δόξα είχε τη δική της καλή στιγμή, ο σουτ όμως του Μπαντή απέκρουσε ο Τζίρος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Σαράφης κινήθηκε ωραία στον άξονα, πάσαρε δεξιά στον Γιαννακίδη και αυτός με κίνησε από δεξιά προς αριστερά στη μεγάλη περιοχή, πέρασε και τον Καραλάζο γράφοντας σε κενή εστία το 1-1.

Στο 61′ η Δόξα έφτασε κοντά στο 1-2, οι αμυντικοί όμως του ΜΑΣ απομάκρυναν τον κίνδυνο την τελευταία στιγμή, ενώ στο 72′ ήταν η σειρά του Κατσιγιαννόπουλου να απειλήσει αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 73′ το φιλόδοξοι ψαλιδάκι του νεοεισελθόντα Γκόγκου, δεν είχε την ευτυχή κατάληξη που επιθυμούσε, ενώ στο 82′ το πλασέ του Κύρτσογλου, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Τζίρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Τζίρος, Μιχαλόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Χερίδης Χ., Σαράφης (67′ Γκόγκος), Αναστασιάδης, Φραδέλος, Κούβαρος Μ., Κούβαρος Α., Κατσιγιαννόπουλος (87′ Μητρόπουλος), Γιαννακίδης.

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Καραπατσάς, Παπαδόπουλος, Τόζογλου Π., Νουσιόπουλος, Κύρτσογλου, Τζέπης, Λουκάς, Θεοδώρου Κυρ., Μπαντής, Γελαδάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected