Κατηγορίες
Football League

Νίκη ανάσα! (photos)

Τα τελευταία λεπτά πλήγωσαν σε αρκετά παιχνίδια την Αναγέννηση αλλά σήμερα ήταν η δική της σειρά να σκοράρει στο 86′ και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στη Καλλονή.

Μία εξαιρετική για 45 λεπτά Αναγέννηση που, αφού σπατάλησε ένα σαρανταπεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε στο δεύτερο «με το μαχαίρι στα δόντια» και έχοντας χάσει κλασσικές ευκαιρίες βρήκε την λύτρωση στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Οι τρεις βαθμοί έχουν ξεχωριστή σημασία αφού δίνουν στους κιτρινόμαυρους αέρα στην βαθμολογία αλλά κατακτήθηκαν και επί ενός αντιπάλου που παλεύει για την παραμονή.

Η πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της ομάδας της Καρδίτσας πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και κόσμο αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης δείγμα της μεγάλης ανάγκης που την είχε η ομάδα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Σδράβος (72′ Τσόπελας), Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (46′ Τζέκος), Τσιλούλης (61′ Βουκομάνοβιτς), Ντιατά, Μπιτέλης, Χαλκιαδάκης.

ΑΕΛ Καλλονή (Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ, Αγριμάκης, Γιουκαρής (84′ Τζελίδης), Λιταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (58′ Σοφιάνης), Σισέ (83′ Ναούμ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected