Γ Εθνική / Τοπικά

Άνετη νίκη, πέντε ακόμη “τελικοί”!

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του προς τον τίτλο και την άνοδο στην Football League ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος νίκησε σήμερα (9/4) με 3-0 τον Αστέρα Πετριτή για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, αλλά με λιγότερο κόσμο σε σχέση με άλλα παιχνίδια και με πολλές αλλαγές οι δυο ομάδες οι Λαρισαίοι έφτασαν σε ένα ακόμα τρίποντο την φετινή σεζόν. Αυτό που αξίζει αναφοράς είναι η παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Κορμπά ο οποίος ουσιαστικά έπαιζε μόνος του τον Απόλλωνα και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 3-0.

Με την νίκη αυτή ο Απόλλωνας έφτασε τους 61 βαθμούς, παραμένει φυσικά πρώτος και ετοιμάζεται για το σούπερ ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή του Θωμά (23/4) στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία σήμερα νίκησε με 1-0 το Ελευθεροχώρι και έχει πλεόν 57 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου υπέστη ακόμα μια ήττα αυτή τη φορά στην έδρα του Διαγόρα Σεβαστής επίσης με 1-0 και είδε την διαφορά από τον Απόλλωνα να εκτοξεύεται στους δέκα βαθμούς.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Καρακατσάνης, Μουταφτσίσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος (75′ Καμπέρης), Μηνάς (67′ Κολοβός), Ιβανίδης, Σαχινίδης (72′ Συράκος), Σουλίδης, Μανθάνο

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Κορμπάς, Καλούδης, Πολύζος, Στούπας Σ., Γράντος, Τσιάβος (24′ λ.τ. Λέσσης), Γεωργοπάλης, Γαρδικιώτης, Στούπας Δ., Καρβούνης (86′ Ρούμπος), Μπαμιόγλου (78′ Τριβυζάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected