Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκησε και μετρά αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι ανόδου!

Έκανε το καθήκον της πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας η ΑΕ Καραϊσκάκης, επικρατώντας των Μαύρων Αετών με 1-0.

Σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την ΑΕ Καραϊσκάκης που ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει στο κατόπι του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική με σκοπό να νικήσει και να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού στο 2ο λεπτό ο Μαζιώτης έπιασε αδύναμο σουτ με το Γιδόπουλο να μπλοκάρει εύκολα.

Η πίεση του Καραϊσκάκη συνεχίστηκε και ο Κουσίδης στο 5′ σούταρε άστοχα, από το ύψος της περιοχής, ενώ ο ίδιος παίχτης δύο λεπτά μετά, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι μόνος, όμως ο Γιδόπουλος και πάλι μπλόκαρε την μπάλα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Αβραμίδης, Βελέτης, Κουσίδης (84′ Κόλλινς), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (63′ Γούλας), Ζυγκερίδης (89′ Ευαγγέλου)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Μανούρας) : Γιδόπουλος, Τεντόπουλος (46′ Γιαννούλας), Αετόπουλος, Ρόμπος, Καραστέργιος, Φλιούκας, Κεχαγιάς (63′ Σκρέκας), Βερβέρας, Μπαλτιμάς (46′ Μουρίκης), Τσιώλης, Ιωάννου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected