Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν συνεχίζει στον Καμπανιακό ο Γιάννης Κερλίδης

Έπειτα από 25 παιχνίδια στον πάγκο του Καμπανιακού, ο Γιάννης Κερλίδης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ομάδα της Χαλάστρας “μαστίζεται” το τελευταίο διάστημα από εσωτερικά προβλήματα και σύμφωνα με δημοσίευμα του arenafm (ΕΔΩ), ο Ημαθιώτης προπονητής (που ολοκλήρωσε τη θητεία στον ερυθρόλευκο πάγκο έχοντας 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 13 ήττες) θεωρείται ο υπαίτιος της απεργίας που κήρυξαν οι παίκτες μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Όμως, με σημερινή τοποθέτηση της μέσω του kampaniasports (ΕΔΩ), η διοίκηση της ομάδας αρνείται πως καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή, πλέκοντας το εγκώμιο του όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής αλλά και τον τρόπο δουλειάς του.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Καμπανιακού ευχαριστεί τον πρώτο προπονητή της ομάδος Κο Ιωάννη Κερλίδη για την έως τώρα συνεργασία και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην ομάδα μας ώστε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Κος Κερλίδης με ατελείωτες ώρες δουλειάς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατάφερε ο Καμπανιακός να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο,παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος όπως και οι περισσότερες ομάδες τις Γ Εθνικής.

Η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από μας ότι ο Κος Κερλίδης ήταν ο άνθρωπος που παρακίνησε τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού σε απεργία.

Ο Γιάννης Κερλίδης ήταν αυτός που με δικές του προσπάθειες μείωσε το μπάτζετ τις ομάδος μας στο μισό έναντι άλλων ετών χωρίς η ομάδα να χάσει την ανταγωνιστικότητά της,και γι αυτό τον ευχαριστούμε.

Ο Γιάννης Κερλίδης φεύγει σαν φίλος από την ομάδα μας με την ελπίδα ότι θα ξανά συνεργαστούμε.

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά για οικονομικούς λόγους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected