Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-2


Ανατροπή στα τελευταία 10 λεπτά για τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που δυσκολεύτηκε κόντρα στον πολύ μαχητικό και σήμερα ΜΑΣ Βεργίνας.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη πέτυχε την 8η φετινή νίκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής, ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο ουραγός ΜΑΣ Βεργίνας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην έδρα του, καθώς ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με ΓΑΣ Κοπανού και ΑΕ Χαρίεσσας αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν και πάλι ανταγωνιστικοί και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν κόντρα σε μια πιο έμπειρη ομάδα, βρέθηκαν πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος, οι “πράσινοι” είχαν την ελαφρά υπεροχή ωστόσο τις καλές στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι που κατέγραψαν μια καλή στιγμή με τον Αναστασιάδη, που σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά και το γκολ του Γιαννακίδη στο 32′, με το οποίο προηγήθηκαν στο σκορ.

Δημιουργός του τέρματος ήταν ο Αναστασιάδης, ο κορυφαίος των “κιτρινομπλέ” στο σημερινό παιχνίδι και από τους πιο δραστήριους και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Απόλλων άρχισε να ανεβάζει στροφές και πίεσε την αντίπαλη άμυνα (βοήθησε σημαντικά και η είσοδος του Μπάμπη Σπυριδωνίδη), με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες στα καρέ του Παπαρέντη. Οι “πράσινοι” είχαν δύο δοκάρια, με τους Μποζίνη και Σπυριδωνίδη, ενώ έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο με τον Ρόκο όσο και με τον Σαρκατζή.

Η πίεση των φιλοξενούμενων ευοδώθηκε στο 82′ με σκόρερ τον Γερμάνη (ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ) ενώ στο 87′ ο Σαρκατζής κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μποζίνης, ο Τζίρος απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτες με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Τζίρος, Χερίδης Μ., Θεοδώρου, Γιαννακίδης, Κούβαρος, Δημούλας, Θεοχαρόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος (81′ Κοσμανίδης), Αναστασιάδης, Σαράφης (46′ Ράδης), Κώστας (66′ Χερίδης Κ.)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Μποζίνης, Σαντίνι, Λιάτσος, Μίσκος, Γερμάνης, Τουλουμτζής, Ρόκο, Σαρκατζής, Κουλουριώτης (62′ Χρυσόπουλος), Καριπίδης (70′ Συμεωνίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected