Κατηγορίες
Football League

Από τα Περιβόλια περνά η παραμονή!

Με “άδεια χέρια” έφυγε και από το Αίγιο ο Κισσαμικός, αφού παρότι δεν είχε κακή παρουσία δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον Παναιγιάλειο, που επικράτησε με 1-0.

Έτσι η παραμονή για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου θα κριθεί στα δύο σερί εντός έδρας ματς με Αγρ. Αστέρα και Πανσερραϊκό.

Ο Κισσαμικός στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, ενώ από την άλλη όποτε χρειάστηκε ο Λαζαρίδης “κράτησε” απαραβίαστη την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο ορεξάτα χωρίς όμως να έχουν κάποια σπουδαία ευκαιρία. Από την άλλη ήταν χωρίς αντίκρισμα οι επιθετικές προσπάθειες του Κισσαμικού Στο 74’ ο Λαζαρίδης αρνήθηκε το γκολ στον Τσιλιγκίρη, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Γκούφας τον “νίκησε” με κεφαλιά, από σέντρα του Τσιλιγκίρη, δίνοντας την νίκη στον Παναιγιάλειο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Μωϋσίδης, Στίκας, Ντέμο (90+2’ Ρέλλας), Καζναφέρης, Μπρους, Μπούζας (69’ Σκαρτσίλας), Γκούφας, Τσιλιγκίρης (80’ Τρίγκας), Κρητικός.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης (86’ Βλάχος), Παντελάκης, Μπουγαΐδης (90+1’ Ενγκουέμ), Κουρέλλας, Γκούμας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Νικόλτσης (68’ Μίλιτς), Μάντζης, Στογιάνοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected