Κατηγορίες
Football League

“Καθάρισε” με την παραμονή! (photos)

Τέλος καλό, όλα καλά για την Αναγέννηση Καρδίτσας που καρδιοχτύπησε τον κόσμο της αλλά τελικά επικράτησε στο ΔΑΚ του Πανσερραϊκού με 2-1.

Μία νίκη που ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση παραμονή για την Αναγέννηση η οποία βλέπει με πολύ λιγότερο άγχος τις εναπομείνασες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Για να έρθει πάντως το τρίποντο χρειάστηκε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και η έμπνευση του Γιάννη Μάγγου να ρίξει στο παιχνίδι του Τσιλούλη, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Καρδιτσιώτικης ομάδας. Την ώρα μάλιστα που αυτή είχε πάει με ένα γκολ στην πλάτη στα αποδυτήρια.

Η γρήγορη ανατροπή έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στην Αναγέννηση να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι και να μην κινδυνεύσει από μία ομάδα που έδειξε ότι έχει δυνατότητες.

Το τελικό σκορ είναι αναμφίβολα δίκαιο αφού η Αναγέννηση είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Απλά στο δεύτερο ήταν αποτελεσματική, ενώ στο πρώτο όχι.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο karditsalive

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας : Πρίφτης, Καραγιάννης, Τζάνης (46′ Τσιλούλης), Δημόπουλος, Σμίλτος, Ντεμπελέ, Ντάνκουα (46′ Ντιατά), Υφαντής, Τζέκος (72′ Βουκομάνοβιτς), Μπιτέλης, Μπλέντι

Πανσερραϊκός : Μέλκας, Ταχμαντζίδης, Ιωαννίδης (55′ Καψάλης), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος (65′ Γιαξής), Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (17′ Σιακκάς), Κάκο, Γκούρτσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected